Miliardarul britanic Alkiviades David a anunţat că a discutat cu FC Barcelona despre un eventual parteneriat pentru sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alkiviades David (51 ani), antreprenor de origine greacă, născut în Nigeria, ar putea achiziţiona drepturile legate pentru numele stadionului cu platformă de streaming « FilmOn TV » sau prin societatea sa farmaceutică « Swissx ».

"Contactul s-a stabit la începutul săptămânii şi sunt convins că acordul va fi încheiat. Sunt optimist. Este un moment istoric în istoria sportului şi se încadrează cu planurile mele actuale", a declarat David pentru Daily Mail..

Consiliul de Administraţie al clubului FC Barcelona a fost de acord să cedeze Fundaţiei Barca drepturile asupra numelui stadionului. Astfel, fundaţia trebuie să găsească un sponsor care să dea numele arenei.

Măsura va fi valabilă doar pentru sezonul 2020-2021 şi banii vor fi investiţi în lupta contra coronavirusului:

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.