Mijlocaşul echipei Cittadella, Christian D’Urso, a lovit accidental cu maşina un angajat în vârstă de 77 de ani al clubului din Serie B, ceea ce a dus la moartea bărbatului, informează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în data de 23 aprilie. D’Urso era la volanul maşinii sale în momentul în care vehiculul l-a lovit pe Lino Simonetto, care se afla pe bicicletă, în apropiere de baza de pregătire a clubului italian.

Ca urmare a decesului lui Simonetto, D’Urso va fi anchetat pentru ucidere din culpă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cittadella a postat pe site-ul oficial, după moartea lui Simonetto, un mesaj de condoleanţe, fără să menţioneze însă accidentul.

D’Urso a jucat în acest sezon în 30 de meciuri pentru Cittadella, a înscris trei goluri şi a oferit două assisturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.