Autorităţile japoneze au anunţat, vineri, că au pierdut urma halterofilului ugandez Julius Ssekitoleko, care era cazat într-un hotel din Izumusano, în apropiere de Osaka, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul în vârstă de 20 de ani a fost văzut ultima dată în hotel de compatrioţii săi cazaţi acolo tot în perspectiva Jocurilor Olimpice, puţin după miezul nopţii de joi spre vineri. El nu s-a prezentat vineri pentru a face testul covid-19. Autorităţile locale au anunţat poliţia.

Potrivit presei din Uganda, Ssekitoleko se afla pe o listă de aşteptare pentru JO, însă recent îşi pierduse orice speranţă de participare la competiţie şi urma să se întoarcă în ţara sa.

Halterofilul a făcut parte dintr-un prim grup de nouă sportivi, antrenori şi staf din Uganda sosiţi în Japonia în luna iunie. Din grupul respectiv, două persoane, care nu sunt sportivi, au fost testate pozitiv cu coronavirus. Întreg grupul a fost nevoit să stea în carantină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.