Fundaşul formaţiei Lillestrom Aleksander Melgalvis Andreassen a apărut nud la festivitatea organizată după câştigarea Cupei Norvegiei de câtre echipa sa, acoperindu-şi organele genitale cu trofeul, informează Daily Mail. Oficialii Federaţiei Norvegiene de Fotbal nu au fost amuzaţi de acest gest, astfel că fotbalistul ar putea fi sancţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, Lillestrom a cucerit după zece ani Cupa Norvegiei, al şaselea trofeu din istoria sa, învingând în finală pe Sarpsborg, cu scorul de 3-2. Luni seară, câştigătorii au organizat o festivitate pentru a sărbători cu fanii succesul repurtat, în cadrul căreia Andreassen a apărut nud, cu trofeul acoperindu-i organele genitale.

Un oficial al federaţiei a reacţionat, afirmând că ar fi trebuit acordat "puţin mai mult respect" Cupei Norvegiei.

"Cîştigarea cupei este un lucru important şi evident că trebuie celebrat. Dar este foarte posibil de o face într-o manieră care să arate cupei puţin mai mult respect. Sunt sigur că nu a fost ceva intenţionat din partea lui Melgalvis, dar nu i-a ieşit bine. Mă gândesc că Melgalvis şi Lillestrom sunt de acord cu asta", a declarat Yngve Haavik, directorul  de comunicare al forului.

Andreassen nu a fost impresionat de criticile primite şi a răspuns ironic: "Pot înţelege (n.r. - că unora nu le-a plăcut). Să-i cer iertare regelui? Ei bine, am avut privilegiul să-l salut pe rege ieri, poate că azi ar trebui să-i cer iertare".

Întrebat ce a gândit bunica lui după gestul său, jucătorul de 28 de ani a declarat: "Nu cred că a văzut. Din fericire, nu are internet şi acces la reţelele sociale".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.