Marco Tampwo, un tânăr jucător congolez care s-a alăturat recent clubului italian Atletico Fiuggi din Serie D, a murit la vârsta de 19 ani, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După două zile de antrenament, jucătorul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi plasat în izolare, alături de familia lui.

Duminică după-amiază, el le-a spus apropiaţilor că vrea să se odihnească puţin.

"Am crezut că doarme, era nemişcat în patul lui. L-am chemat, dar nu s-a mişcat", a declarat printre lacrimi tatăl lui Tampwo, cel care a chemat serviciile de urgenţă.

Paramedicii au încercat să-l resusciteze, fără succes însă

Potrivit presei locale, Tampwo a suferit un atac de cord. Cauza exactă a decesului va fi stabilită după autopsie. Parchetul din Tivoli a deschis o anchetă.

"Preşedintele David Ciaccia şi întreaga grupare Atletico Terme Fiuggi îl plâng pe Marco, care a decedat prematur la vârsta de 19 ani. Nu avem cuvinte în faţa unei astfel de tragedii. Ciao Marco", a transmis clubul pe reţelele de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.