Juan Polcan, un fan absolut al lui Lionel Messi, a mers la Paris doar pentru a-l putea întâlni pe campionul mondial argentinian. Jucător de futsal din Italia, Polcan a profitat de două zile libere pentru a-şi îndeplini visul, scrie lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a strâns mai multe informaţii, el a reuşit să găsească adresa jucătorului de la PSG.

Apoi a aşteptat în faţa casei sale aproape 10 ore înainte de a fi invitat în locuinţă de Antonela, soţia lui Lionel Messi.

„Primul lucru pe care îl văd este Messi stând în faţa mea în pantaloni scurţi şi papuci. A fost un moment incredibil. I-am spus cât de mult îl iubesc, am făcut pozele, a semnat tricoul clubului de futsal unde joc, m-a îmbrăţişat şi mi-a semnat un autograf pe braţ. Atunci mi-am dat seama cât de nervos eram, îmi tremura braţul ca niciodată şi Lionel m-a liniştit pentru ca autograful să decurgă cât mai bine”, a scris tânărul pe Instagram.

În postarea sa, el explică, de asemenea, că „obiectivul său este să nu devină viral sau ceva de genul acesta. Vreau ca oamenii să descopere cine este Messi, simplitatea, smerenia lui”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.