Un suporter italian, care a recunoscut că a agresat un suporter al formaţiei Liverpool înainte de semifinala tur din Liga Campionilor cu AS Roma în aprilie 2018, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simone Mastrelli, în vârstă de 30 de ani, arestat în Italia în ianuarie şi apoi extrădat în Anglia, a pledat vinovat pentru agresiuni, ceea ce i-a provocat grave leziuni corporale lui Sean Cox, fan al formaţiei Liverpool.

La audierea de la tribunalul din Preston a asistat şi soţia lui Sean Cox.

Sean Cox, în vârstă de 53 de ani, fan irlandez al echipei Liverpool, a fost atacat în 24 aprilie 2018, în apropierea stadionului Anfield, înaintea meciului englezilor cu AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor. El a suferit răni grave la cap şi a fost în comă, iar în prezent este internat într-un centru de recuperare.

În noiembrie, AS Roma a anunţat că va dona 150.000 de euro familiei lui Sean Cox.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.