Un brazilian în vârstă de 30 de ani care a pretins pe reţelele de socializare că este Neymar pentru a convinge femei să îi trimită fotografii şi filmuleţe în ipostaze indecente şi apoi să obţină bani de la acestea şantajându-le a fost arestat în Brazilia, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul respectiv şi un complice, care este căutat de poliţie, le-ar fi spus femeilor că dacă nu le dau bani vor posta filmuleţele şi fotografiile pe internet.

Tânărul arestat s-ar fi prezentat iniţial ca un fotograf profesionist pe o reţea de socializare din Brazilia, după care a folosit pagini false ale unor brazilieni celebri, între care şi Neymar, pentru a păcăli femeile.

Una dintre femei a afirmat că a fost invitată la Barcelona să se distreze împreună cu fotbalistul. Ea a precizat că i s-ar fi spus că i se va facilita accelerarea procedurilor pentru a putea pleca în Spania împreună cu o prietenă.

"Mi-a spus că poate să grăbească procedurile pentru paşaport, ne-a cerut câte 350 de reali şi i-am trimis banii. Apoi am vorbit pe video, crezând că pe ecran este Neymar. Iniţial am refuzat, dar apoi am pozat în lenjerie intimă. Ne-a cerut mulţi bani ca să nu posteze imaginile şi i-am spus că nu avem bani, dar a continuat să insiste", a declarat una dintre victime pentru O Globo, sub protecţia anonimatului. 

Carlos Antonio Rodriguez, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat în Minas Gerais. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.