Boxerul australian Dwight Ritchie a decedat, sâmbătă, la Melbourne, la vârsta de 27 de ani, după ce a primit un pumn la un antrenament, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu mare tristeţe şi aflat în stare de şoc, trebuie să vă anunţ decesul lui '<Fighting Cowboy> Dwight Ritchie, care a murit făcând ceea ce îi plăcea", a declarat promotorul Jack Ellis, pe Facebook.

Ritchie, care boxa la categoria semimijlocie (19 victorii, 2 înfrângeri), era sparring-partner pentru compatriotul lui, Michael Zerafa. El s-a întors în colţul lui şi apoi s-a prăbuşit după o lovitură primită la corp la antrenamentul cu Zerafa, 27 de ani, potrivit presei australiene. Dwight Ritchie nu a putut fi reanimant.

Zerafa se pregătea în vederea unui nou duel cu australianul Jeff Horn, fost campion mondial la versiunea WBO, la categoria semimijlocie.

Ritchie a boxat ultima dată la mijlocul lunii august, când a fost învins la puncte de compatriotul lui Tim Tszyu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.