Un avocat al lui Neymar a negat faptul că atacantul formaţiei PSG ar organiza o petrecere cu participare numeroasă, aşa cum a scris presa braziliană, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O agenţie de evenimente, Fabrica, a precizat, luni, într-un comunicat, fără a face referire la numele lui Neymar, că organizează o petrecere de Anul Nou, nu însă cu 500 de invitaţi, cum a scris presa braziliană, ci cu 150 şi cu respectarea tuturor normelor sanitare.

"Agenţia Fabrica precizează că este creatorul şi producătorul evenimentului de Revelion din regiunea Costa Verde, în statul Rio de Janeiro,la care vor participa aproximativ 150 de persoane. Evenimentul va avea loc în conformitate cu toate standardele de sănătate stabilite de agenţiile publice. Compania precizează, de asemenea, că evenimentul privat, cu acces exclusiv pentru invitaţi şi fără vânzare de bilete, are loc cu toate licenţele necesare pentru realizarea acestuia, obţinute de la organismele competente", a arătat agenţia.

Avocatul jucătorului spune însă că această petrecere nu are legătură cu clientul său.

"Este un eveniment Fabrica, nu are nicio legătură cu Neymar", a declarat avocatul pentru AFP.

Acesta a precizat că fotbalistul îşi va petrece finalul de an alături de familia sa: "Este alături de familie, de fiul său şi de fizioterapeutul său".

Săptămâna trecută, publicaţia braziliană O Globo a scris că Neymar organizează o petrecere uriaşă la Mangaratiba, o staţiune situată la 100 kilometri vest de Rio de Janeiro, provocând un val de indignare în Brazilia, ţară lovită puternic de pandemia de coronavirus.

Petrecerea, la care ar participa 500 de persoane, ar dura cinci zile. Singura regulă impusă invitaţilor ar fi să nu folosească telefoanele, pentru a nu publica imagini şi informaţii pe reţelele de socializare.

Sâmbătă, mai multe publicaţii braziliene au scris despre petrecerea lui Neymar, iar informaţiile au produs un val de indignare pe reţelele de socializare, în condiţiile agravării răspândirii coronavirusului în ultimele săptămâni, în statul sud-american.

Brazilia este pe locul 3 în lume între ţările cel mai afectate de pandemie, cu peste 7,5 milioane de infectări şi cu mai mult de 190.000 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.