Ivan Siuris din Republica Moldova a câştigat, duminică, Maratonul Bucureşti, el fiind urmat de Alexandru Ilie Corneschi din România şi de Ognjen Stojanovici din Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătorul a înregistrat timpul de două ore, 16 minute şi 35 de secunde. Sportivul român a fost cronometrat cu două ore 16 minute şi 49 de secunde, iar atletul sârb, cu două ore, 25 de minute şi 18 secunde.

Proba feminină a fost câştigată de Adelina Paulina Bălţoi, cu două ore, 47 de minute şi 25 de seunde. Ionela Ecaterina Puia a fost a doua, cu două ore, 53 de minute şi 44 de secunde, iar Anca Diana Istrate, a treia, cu două ore, 55 de minute şi zece secunde.

În proba de semimaraton, s-a impus Maxim Răileanu din Republica Moldova, cu o oră, şase minute şi cinci secunde. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat în ordine Robert Necula, cu o oră, opt minute şi 57 de secunde, şi Alexei Camenscic, tot din Republica Moldova, cu o oră, 14 minute şi 25 de secunde.

Diana Sinic a câştigat semimaratonul feminin, cu 1h25:42. Diana Panţa şi Maria Magdalena Veliscu au completat podiumul, cu 1h27:31, respectiv 1h28:00.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon s-a desfăşurat, în acest weekend, fără spectatori, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus. La curse au putut participa sportivi vaccinaţi şi cei care au trecut prin boală.

Maratonul Bucureştiului 2021 a avut loc după un an de pauză cu peste 3200 de participanţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.