Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Dusan Uhrin Jr., a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că jucătorii săi trebuie să lupte mai mult, dar sunt afectaţi de problemele de la club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un penalti în prima repriză. Trebuie să luptăm mai mult. Fără gol nu putem să câştigăm. Jucătorii trebuie să îşi dorească să câştige. Situaţia este neclară aici, unii jucători nu au mintea la fotbal. Sunt probleme cu conducerea, cu banii, nu ştiu dacă putem aduce alţi jucători. În ultima perioadă, nu am vorbit cu nimeni din conducere," a spus Uhrin pentru posturile care transmit Liga I. 

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de Vînă, în minutul 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.