Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Dusan Uhrin, a declarat vineri, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, că jucătorii săi au arătat că pot mai multe şi ar fi putut să mai înscrie în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Puteam să marcăm de trei ori în prima repriză. Cred că am pierdut pentru că au fost spaţii mari în defensiva noastră. E greu să revenim în faţa unei echipe precum Craiova. Jucătorii mei au arătat că pot mai multe. Nu am avut nici noroc, avem nişte probleme, eu încerc să ţin jucătorii departe de problemele interne. Ei sunt doar jucători şi trebuie să se concentreze pe meseria lor. Putem câştiga împotriva CFR-ului, dar trebuie să schimb o mulţime de poziţii, dar avem jucători tineri şi vom juca probabil cu ei. Nu avem foarte mulţi la dispoziţie”, a spus Uhrin, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Au marcat Roberto Romeo ’21 pentru Gaz Metan şi Valentin Mihăilă ’39 şi Alexandru Cicâldău ’54 pentru Craiova.

În minutul 71, gazdele au rămas în inferioritate numerică, Sergiu Buş fiind eliminat după ce i-a adresat injurii arbitrului asistent. În acelaşi minut a primit cartonaş roşu şi Marius Constantin, aflat pe banca de rezerve.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.