Brazilianul Igor Severino a fost descalificat de la UFC Fight Night din Las Vegas după ce l-a muşcat de braţ pe Andre Lima în timpul meciului lor la categoria muscă, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Severino, în vârstă de 20 de ani, l-a muşcat pe Lima de biceps, în timp ce se aflau încleştaţi la cuşcă în runda a doua.

Arbitrul Chris Tognoni a oprit lupta, iar incidentul a fost revizuit înainte ca victoria să-i fie acordată brazilianului Lima.

Severino ar fi fost eliberat din UFC de către preşedintele Dana White.

"Aceştia erau doi luptători neînvinşi şi în plină ascensiune", a declarat White pentru jurnalistul Kevin Iole.

"Dacă te simţi frustrat şi vrei să ieşi din luptă, există o mulţime de moduri de a face acest lucru, dar cel mai rău lucru pe care îl poţi face este să-ţi muşti adversarul. Acum eşti tăiat şi pierzi cea mai mare oportunitate din viaţa ta. Ca să nu mai vorbim că va avea probleme reale cu NSAC (Comisia Atletică a Statului Nevada)", a mai spus el.

Lima, în vârstă de 25 de ani, a postat ulterior fotografii în care îşi tatuează semnul muşcăturii, după care White a spus că îi va dubla prima de luptă la 50.000 de dolari (40.000 de lire sterline).

 

Vorbind în octogon după meci, Lima a spus: "Nu am avut timp să vorbesc despre asta: Am reuşit să îl lovesc foarte tare, dar apoi m-a muşcat când încercam să îl dobor. De aceea am ţipat".

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.