UEFA a decis să ofere zece mii de bilete gratuite pentru finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 22.00, pe Stade de France din Paris. Aceste biletele vor ajunge la suporterii celor două echipe finaliste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organismul de conducere al fotbalului continental doreşte astfel să "îi recompenseze pe cei care reprezintă sufletul fotbalului pentru sprijinul lor fidel în timpul pandemiei".

De asemenea, aproximativ 8.000 de bilete pentru finala Europa League de miercuri, 18 mai (ora 22.00), de la Sevilla vor fi, de asemenea, oferite gratuit, a anunţat miercuri UEFA, care a dat startul vânzării exclusive pe site-ul uefa.com.

Vânzarea va continua continua până la 28 aprilie. Biletele pentru Liga Campionilor au preţuri cuprinse între 70 şi 690 de euro, care cele pentru Liga Europa, între 40 şi 150 de euro. Stade de France poate găzdui 75.000 de spectatori. Din această capacitate, 52.000 de bilete vor fi rezervate pentru suporteri: 20.000 pentru fiecare club participant, iar restul de 12.000 pentru spectatorii neutri.

Pe Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla, 40.000 de locuri vor fi disponibile, din care 33.000 de bilete au fost rezervate pentru suporteri: 10.000 pentru fiecare club şi 13.000 pentru spectatorii neutri.

Fiecare persoană poate solicita cel mult două bilete. Întrucât biletele sunt personalizate, fiecare solicitant trebuie să introducă în portalul de vânzare a biletelor datele sale personale. Solicitanţii vor fi informaţi prin e-mail, până cel târziu la 6 mai, dacă solicitarea lor a fost acceptată sau respinsă.

Distribuirea biletelor gratuite va fi organizată de cluburile implicate.

Vânzarea biletelor pentru finala Conference League nu va începe decât la începutul lunii mai. Acesta se va disputa miercuri, 25 mai, la Tirana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.