Comitetul Executiv al UEFA a decis, joi, ridicarea interdicţiei de disputare a meciurilor sub egida forului continental în Armenia şi Azerbaidjan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ca urmare a armistiţiului convenit între cele două ţări la 9 noiembrie 2020 şi luându-se în calcul toate circumstanţele, s-a apreciat că acum pot fi întrunite condiţiile pentru ca ambele ţări să găzduiască meciuri UEFA.

Drept urmare, Comitetul Executiv al UEFA a decis ridicarea interdicţiei impuse la 20 octombrie 2020 cu privire la disputarea meciurilor din competiţiile UEFA în Azerbaidjan şi Armenia”, se arată pe site-ul uefa.com.

În octombrie, UEFA hotărâse ca Armenia şi Azerbaidjan să nu mai poată găzdui partide oficiale sub egida forului continental din cauza conflictului din Nagorno Karabah.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.