UEFA a anunţat, miercuri, că a mărit premiile pentru echipele participante la prima ediţie a Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Divizia C, eşalonul în care evoluează Românie, fiecare echipă va primi 1,125 de milioane de euro, în creşte cu 50 la sută, de la 750.000 de euro, suma anunţată iniţial. În plus, fiecare dintre câştigătoarele celor patru grupe va mai primi încă 1,125 de milioane de euro, după aplicarea aceleiaşi cote de creştere.

Premiile pentru fiecare divizie valorică sunt diferite, la Divizia A fiind 2,25 de milioane de euro (atât pentru câştigătoare, cât şi pentru fiecare participantă), la Divizia B, 1,5 milioane de euro, iar la Divizia D, 750.000 de euro.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Câştigătoarea Ligii Naţiunilor, stabilită dintre învingătoarele celor patru grupe din Divizia A, va primi în total 10,5 milioane de euro (4,5 milioane de euro din grupă plus 6 milioane de euro), echipa finalistă - 9 milioane de euro, locul 3 - 8 milioane şi locul 4 - 7 milioane.

Decizia de a mări premiile a fost luată de Comitetul Executiv al UEFA, pe baza situaţiei financiare solide a forului europen, rezultată după Euro-2016.

România face parte din Grupa a IV-a a Diviziei C a Ligii Naţiunilor. "Tricolorii" sunt deocamdată pe locul 3 în grupă, după două remize. Ei vor întâlni, joi, de la ora 21.45, reprezentativa Lituaniei, la Vilnius, în etapa a III-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.