UEFA a anunţat, joi, deschiderea unei anchete cu privire la cazul FC Barcelona – Negreira, ceea ce înseamnă că gruparea catalană riscă sancţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În conformitate cu articolul 31 alineatul (4) din Regulamentul Disciplinar UEFA, inspectorii de etică şi disciplină UEFA au fost desemnaţi astăzi să conducă o investigaţie cu privire la o potenţială încălcare a cadrului legal al UEFA de către FC Barcelona în legătură cu aşa-numitul ‘Caso Negreira’. Informaţii suplimentare cu privire la această chestiune vor fi disponibile în timp util”, se arată pe site-ul UEFA.

La 10 martie, justiţia spaniolă a acuzat FC Barcelona şi pe doi dintre foştii săi preşedinţi pentru „corupţie”, „încălcare a încrederii” şi „înregistrări comerciale false” în cazul plăţilor suspecte de bani de la clubul catalan către Jose Maria Enriquez Negreira, fost conducător al arbitrajului spaniol, de asemenea urmărit penal.

La nivel sportiv, preşedintele LaLiga, Javier Tebas, a afirmat după apariţia scandalului că FC Barcelona nu ar risca nimic, cel puţin în Spania, deoarece faptele, vechi de peste cinci ani, sunt considerate prescrise

FC Barcelona, acuzat că a plătit 1,4 milioane de euro unui fost vicepreşedinte al comisiei arbitrilor
CITEȘTE ȘI FC Barcelona, acuzat că a plătit 1,4 milioane de euro unui fost vicepreşedinte al comisiei arbitrilor

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.