Federaţia Sârbă de Fotbal a anunţat că UEFA i-a transmis unele informaţii şi i-a cerut să ancheteze suspiciuni de meciuri trucate care s-au disputat în martie, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am primit elemente de la UEFA cu privire la posibile nereguli care indicau o integritate contestabilă a anumitor meciuri”, a declarat Milan Vukovic, purtător de cuvând al forului.

Potrivit unor surse citate de Sportklub, UEFA ar fi constatat că s-au pariat sume imense pe două meciuri jucate în martie.

“Jucători de la două echipe şi-au lăsat adversarii să câştige, garantând câştiguri importante pentru unii pariori”, precizează Sportklub.

Federaţia sârbă nu a oferit detalii, menţionând că o anchetă este în desfăşurare şi că mai multe informaţii vor fi făcute publice după finalizarea anchetei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.