Ucraina a învins, joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Macedoniei de Nord, în etapa a II-a Grupei C din cadrul turneului final al Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Iarmolenko '29, Iaremciuk '34 / Alioski '57.

Alioski a executat în minutul 57 un penalti, Buşan a respins în faţă, iar macedoneanul a retrimis a doua oară balonul spre poartă şi a înscris.

În minutul 83, arbitrul a dictat penalti pentru Ucraina cu ajutorul VAR, pentru un henţ după o lovitură liberă. Portarul Dimitrievski a apărat lovitura de la 11 metri executată de Malinovski.

Au evoluat următoarele echipe:

Ucraina: Buşan – Karavaiev, Zabarnîi, Matvienko, Mikolenko – Stepanenko  – Iarmolenko (Ţigankov '70), Şaparenko (Sidorciuk '78), Zincenko, Malinovski (Sobol '90+2) - Iaremciuk (Besedin '70). Antrenor Andrii Şevcenko;

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski (Trickovski '86), Musliu – Nikolov (Trajkovski '46), Ademi (Ristevski '86), Spirovski (Churlinov '46), Alioski – Bardi (Avramovski '77) – Pandev, Elmas. Antrenor Igor Angelovski.

Cartonaşe galbene: Şaparenko '43 / Velkovski '59, Avramovski '83.

Pentru prima dată în istoria Campionatului European un meci a fost condus de o brigadă de arbitri din afara Bătrânului Continent. UEFA face un schimb de experienţă cu Conmebol, arbitri europeni (din Spania) oficiind la Copa America.

Astfel, partida de la Bucureşti a fost arbitrată de argentinianul Fernando Andres Rapallini, ajutat de comaptrioţii săi Juan Pablo Belatti şi Diego Yamil Bonfa. Slovenul Slavko Vincici a fost rezervă.

Clasament: 1. Austria - 3 puncte (1), 2. Olanda - 3 puncte (un meci), 3. Ucraina - 3 puncte (2), 4. Macedonia de Nord - niciun punct (2).

Tot joi, de la ora 22.00, la Amsterdam, se dispută meciul Olanda - Austria, din aceeaşi fază a Grupei C.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.