Reprezentanta României în UEFA Women’s Champions League, ”U” Olimpia Cluj, a fost învinsă cu 2-1 în primul meci al grupei de calificare, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia clujeană a avut o primă repriză modestă, în care a primit cele două goluri din partea campionei din Kosovo, Mitrovica. Olimpia a redus din diferenţa scorului în prelungirile partidei, Maria Ficzay, componentă a lotului naţional, înscriind în minutul 90+5 din pasa lui Teo Meluţă.

Echipa Olimpiei în partida cu Mitrovica:

1. Boandă – 21. Negrea, 15. Iosif (20. Corduneanu 46), 33. Ficzay-cpt, 19. Vincze (11. Bâtea 46) – 7. Pană (5. Meluţă 38), 88. Tărăşilă, 8. Voicu – 99. Bălăceanu, 9. Ciolacu, 7. Mirea.

Toate partidele din Grupa a 2-a preliminară sunt găzduite de Muntenegru.

Programul şi rezultatele Grupei a 2-a preliminară:

7 august

„U” Olimpia Cluj – KFF Mitrovica (Kosovo) 1-2

ŽFK Breznica Pljevlja (Muntenegru) – FC NSA Sofia (Bulgaria) 4-4

10 august

„U” Olimpia Cluj – ŽFK Breznica Pljevlja

NSA Sofia – KFF Mitrovica

13 august

NSA Sofia – Olimpia Cluj

KFF Mitrovica – ŽFK Breznica Pljevlja

Câştigătoarea grupei se califică în faza eliminatorie a competiţiei. Olimpia Cluj a trecut de patru ori de faza grupelor, ultima dată în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.