Echipa de baschet masculin U BT a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia israeliană Ironi Ness Ziona, cu scorul de 89-88 (42-43), în manşa retur din turul 2 al FIBA Europe Cup. Clujenii mai speră la şansa calificării în grupe pe unul din cele patru locuri de ”lucky-loser”, care vor fi decise după încheierea tuturor partidelor din turul secund.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Dykes 20 puncte, Washburn 18, pentru U Banca Transilvania Cluj, respectiv Cook 19 şi Gutt 18 puncte, pentru oaspeţi.

În tur, israelienii s-au impus cu scorul de 91-78(54-39), iar cumulat rezultatul din retur se califică în faza următoare, urmând a juca în grupa D a FIBA Europe Cup.

U Banca Transilvania Cluj, medalie de bronz în 2018 în Liga Naţională, câştigătoarea Cupei României şi a Supercupei a fost repartizată direct în turul 2 al competiţiei.

Alte două echipe româneşti – campioana CSM Oradea şi vicecampioana Steaua Bucureşti – vor juca direct în faza grupelor, orădenii eliminaţi din Basketball Champions League, iar Steaua repartizată direct.

După turul 2, în grupa CSM Oradea va ajunge şi câştigătoarea dintre Kapfenberg Bulls - ZZ Leiden, iar învingătoarea din disputa Cherkaski Mavpy – Keravnos va evolua în grupa Stelei.

Meciurile din grupe debutează în 17 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.