Federaţia Română de Handbal a decis, marţi, în şedinţa Consiliului de Administraţie, că Turneul Final al Cupei României va avea loc în 15-16 august, tot la Constanţa. Liga Naţională va debuta trei zile mai târziu, iar liderul Ligii Naţionale la momentul ”îngheţării” stagiunii 2019-2020, Dinamo Bucureşti, consideră că va fi un ”sezon epuizant”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În şedinţa Consiliului de Administraţie de marţi, FR Handbal a decis, printre altele, şi datele oficiale ale primelor partide în perioada ”post-pandemică”.

Astfel, Turneul Final al Cupei României, contând pentru stagiunea 2019-2020, va ”deschide” meciurile oficiale, în 15-16 august, tot la Constanţa, cum era stabilit iniţial, doar datele suferind modificări din cauza pandemiei. Turneul Final Four va conta şi pentru SuperCupa României.

Liga Naţională este programată a debuta în 19 august, cu 16 echipe.

”Ne aşteaptă un sezon epuizant: 44 de meciuri în campionat, minim 14 meciuri în Liga Campionilor (sperăm să primim wild-card), turneul final Cupa României 2019-2020, plus toate etapele Cupei României 2020-2021. Vor fi peste 65 de meciuri, fără să punem la socoteală meciurile de la naţională şi pe cele de pregătire! Poate duce un jucător 75-80 de meciuri într-un sezon?”, a transmis Dinamo Bucureşti, liderul Ligii Naţionale la momentul ”îngheţării” stagiunii 2019-2020.

Dinamo Bucureşti a încheiat neînvinsă stagiunea 2019-2020 în Liga Campionilor, până la calificarea în optimile de finală, dar în urma deciziei EHF, survenită pe fondul pandemiei Covid-19, nu a mai avut şansa de a-şi continua parcursul european spre fazele superioare, astfel că speră la compensaţia unui wild-card pentru viitorul sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.