Organziatorii turneului de la Roma au profitat de anularea competiţiei de la Madrid şi au devansat cu o săptămână Internaţionalele de tenis ale Italiei, informează lalibre.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile date ale turneului de la Roma (WTA de categorie Premier 5 şi ATP Masters 1.000) sunt 14-21 septembrie, imediat după US Open.

Iniţial, competiţia italiană trebuia să înceapă la 11 mai, dar a fost amânată pentru luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Semifinaliştii de la US Open care vor dori să participe la Roma vor fi exceptaţi de la primul tur şi nu vor evolua înainte de 16 septembrie.

Turneul de tenis de la Madrid, care urma să înceapă la 13 septembrie, a fost anulat, au anunţat organzatorii, la 4 august. Autorităţile madrilene au recomandat anularea turneului organizat de Ion Ţiriac, din cauza recrudescenţei cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Spania şi, mai ales, în regiunea capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.