Oraşul Riad va găzdui următoarele trei ediţii ale Turneului Campioanelor, în perioada 2024-2026, conform unui acord între WTA şi Federaţia Saudită de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest an, WTA Finals va avea loc între 2 şi 9 noiembrie, cu cele mai bune 8 jucătoare de simplu şi cele mai bune echipe de dublu.

WTA a selectat Riadul în urma unui proces de evaluare complex care a durat mai multe luni şi care a inclus evaluarea mai multor oferte din diferite regiuni şi implicarea jucătoarelor. Toate gazdele potenţiale au fost analizate în funcţie de un set clar de criterii: capacitatea de a oferi şi de a finanţa un eveniment de clasă mondială pentru jucătoare şi fani; sprijin pentru ambiţia WTA de creştere semnificativă a premiilor în bani; soliditatea angajamentului de a dezvolta WTA Finals şi sportul în timp.

Acordul cu Federaţia Saudită de Tenis va oferi premii record de 15,25 milioane de dolari la WTA Finals în 2024, cu creşteri ulterioare în 2025 şi 2026. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.