WTA a anunţat că turneele programate în acest an în China au fost anulate, ca urmare a unei decizii a Administraţiei Generale chineze pentru Sport. Printre competiţiile anulate se numără şi Turneul Campioanelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile chineze au hotărât că China nu va găzdui niciun eveniment sportiv internaţional în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus.

În calendarul provizoriu WTA se aflau şapte turnee în China, toate anulate acum: China Open (Beijing, săptămâna care începe cu 12 octombrie), Dongfeng Motor Wuhan Open (săptămâna care începe cu 19 octombrie), Jiangxi Open (săptămâna care începe cu 19 octombrie), Zhengzhou Open (săptămâna care începe cu 26 octombrie), Shiseido WTA Finals Shenzhen (săptămâna care începe la 9 noiembrie), Hengqin Life WTA Elite Trophy Zhuhai (săptămâna care începe cu 16 noiembrie), Guangzhou Open (săptămâna care începe la 23 noiembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.