Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, miercuri, că gruparea Dinamo Bucureşti a solicitat o sponsorizare de un milion de lei pentru echipa feminină de handbal, cerere ce va fi discutată în Consiliul Local. El a precizat că primăria nu poate oferi întreaga sumă cerută, dar ar putea acorda o sponsorizare mai mică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Eu sprijin sportul. De exemplu, Dinamo a solicitat, prin echipa de handbal, sponsorizare din partea primăriei. Vom analiza în consiliu dacă vom putea da aceşti bani. Noi dăm bani către sport. Nu toţi banii pe care îi poate acorda primăria sportului vor merge către echipa de fotbal (n.r.- Rapid)", a declarat Tudorache, într-o conferinţă de presă, în care a fost prezentat proiectului noului club de fotbal Rapid.
 
Contactat de News.ro pe acest subiect, edilul a precizat că primăria nu poate acorda întreaga sumă solicitată, de 1 milion de lei, însă va discuta cu reprezentanţii clubului pentru a stabili o altă sumă, urmând ca în şedinţa de consiliu local din luna septembrie să vină cu un proiect de hotărâre pe care să-l supună dezbaterii. El a adăugat că mai multe cluburi sportive au trimis solicitări pentru finanţare de la primărie, însă "nu pot fi toate onorate".
 
Echipa feminină a CS Dinamo a ratat promovarea în prima ligă sezonul trecut şi evoluează în al doilea eşalon valoric al campionatului naţional.

Preşedintele Daniel Niculae, directorul tehnic Daniel Pancu, antrenorul Cosntantin Schumacher şi managerul Ovidiu Burcă au prezentat, miercuri, proiectul noului club Rapid, obiectivele acestuia. Conducătorii îşi propun să înfiinţeze o academie de fotbal şi ca echipa să promoveze ana de an, până în Liga I. Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a promis că va face toate demersurile ca echipa să se antreneze la ProRapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.