Atacantul George Ţucudean a declarat, sâmbătă seară, că naţionala României a controlat prima repriză a meciului cu Israelul, deşi nu a reuşit să înscrie, însă important este că a obţinut victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Deşi am controlat destul de mult prima repriză, e păcat că nu am reuşit să înscriem, dar important este că am reuşit să întoarcem rezultatul. De data asta am marcat eu, data viitoare poate fi Keşeru, nu e un concurs. Suntem o echipă tânără, nu suntem la început de drum, tot minţim oamenii de 20 de ani cu acest lucru, dar pornim cu o mentalitate bună", a declarat Ţucudean la Pro X.

Reprezentativa României a obţinut o victorie în primul meci din 2018, sâmbătă, scor 2-1 cu naţionala Israelului, într-un amical disputat la Netanya, joc la care tricolorii au revenit de la 0-1.

Au marcat Tomer Hemed ’60 pentru gazde şi Stanciu ’63 şi Ţucudean ‘82 pentru România.

La partida de la Netanya, Alexandru Mitriţă, Paul Anton şi Alexandru Cicâldău au debutat în prima reprezentativă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.