Trupul neînsufleţit al fotbalistului camerunez Patrick Ekeng va fi depus vineri, la ora 9.30, pe stadionul Dinamo, a anunţat clubul dinamovist pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"13 mai 2016, o altă zi tristă în istoria clubului nostru, ziua în care ne despărţim în Ştefan cel Mare de regretatul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, pe stadionul unde şi-a pierdut viaţa în tricoul alb-roşu. FC Dinamo Bucureşti, familia Ekeng şi suporterii, echipa, antrenorii, copiii şi juniorii, foştii fotbalişti ai clubului şi susţinătorii din Bucureşti şi din toată ţara îi vor aduce un ultim omagiu lui Patrick pe stadionul Dinamo. Înmormântarea va avea loc, zilele următoare, la Yaounde (Camerun), unde Patrick Ekeng s-a născut în urmă cu 26 de ani, pe 26 martie 1990. Numărul 14 a fost retras pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată, Patrick Ekeng!", a scris FC Dinamo pe site-ul oficial.

Vineri seară, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.