Arsenal Londra comercializează de luna trecută tricouri prin care este omagiat sezonul fără înfrângere 2003/2004 all echipei londoneze. Însă tricoul, vândut cu aproape 130 de euro, are o eroare de design care a fost observată de suporteri, astfel că a fost retras de la vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sezonul 2003/2004, Arsenal a câştigat titlul înregistrând 26 de victorii şi 12 remize. 20 de ani maia târziu, clubul a vrut să omagieze succesul de atunci cu un tricou special.

Adidas a inserat pe tricou, în ordine cronologică, victoriile şi remizele din sezonull 2003/2004, reprezentate prin literele D (draw – egal) şi W (win – victorie). Însă suporterii au observat că în loc de 38 de meciuri, pe tricou sunt reprezentate doar 32. Lipsesc două remize, cu Portsmouth şi Birmingham, şi patru victorii.

Potrivit The Sun, clubul londonez şi-a recunoscut eroarea, în corespondenţa cu fanii care au comandat tricoul, a precizat că respectivele comenzi sunt anulate şi banii returnaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.