Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Eugen Trică, a declarat, vineri, după meciul cu Academica Clinceni, scor 1-2, că situaţia devine din ce în ce mai complicată pentru gruparea craioveană şi că nu îi vine să creadă ce se întâmplă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Situaţia devine din ce în ce mai complicată, se agravează cu fiecare meci. Nu câştigăm şi nu înţeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au încredere jucătorii şi că încep să joace fotbal, apoi a venit o greşeală în lanţ. Le-am spus mereu că, dacă adversarii vin în pressing, să dea minge lungă. Şi Guardiola la cerea celor de la Barcelona să joace minge lungă în situaţia asta. Dar aceleaşi lucruri le spun şi nu se leagă de ei. Şi meciul trecut la fel l-am pierdut, pe greşeli personale. Nu învăţăm din greşeli şi uitaţi-vă că toată lumea e supărată că suntem în situaţia asta. În momentul de faţă, atât pot jucătorii. Eu nu am ce să le zic, a vorbit şi patronul în vestiar, Adiţă, care e supărat şi el, a avut o discuţie cu ei în vestiar. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Trebuie să avem o discuţie mai aprofundată cu ei de mâine încolo şi să vedem ce este de făcut", a spus Eugen Trică, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Adrian Falub a declarat că victoria echipei Academica Clinceni este meritată. ”Am obţinut o victorie meritată. Am ştiut să îi blocăm foarte bine. Am avut ocaziile cele mai clare, puteam să mai marcăm. Să vă spun sincer, sunt un pic surprins... mă aşteptam să fie mai multe greşeli sau mai multe dificultăţi în exprimare, pentru că nu este un sistem de joc foarte uşor de pus în aplicare. Dar sunt jucători care au experienţă, inteligenţi şi, după trei antrenamente, am reuşit să facem câteva lucruri care ne-au ajutat astăzi. N-am oferit mult spectacol, dar ca organizare a fost o victorie meritată. Ştiu că primul lucru şi cel mai uşor lucru de schimbat la fotbal e starea de spirit. Fizic şi tehnic e greu să schimbi ceva. Dar starea de spirit se poate schimba într-o zi”, a spus Falub, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia U Craiova 1948 a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a condus cu 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.