Marţi, 27 iunie şi miercuri, 28 iunie, vor avea loc meciurile din ultima etapă a grupelor turneului final al Campionatului European U21, găzduit de Georgia şi România. La trei dintre aceste jocuri vot fi prezenţi oficiali din ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, la meciul dintre Spania şi Ucraina, din Grupa B, care va avea loc marţi, 27 iunie, pe Stadionul Giuleşti, de la ora 21:45, Andrei Florin Chivulete va fi cel de-al patrulea oficial într-o brigadă de arbitri din Lituania, compusă din Donatas Rumsas, Aleksandr Radius şi Dovydas Suziedėlis.

O zi mai târziu, la partida dintre Anglia şi Germania, din Grupa C, care se va juca pe Adjarabet Arena din Batumi, de la ora 19:00, Horaţiu Feşnic va fi rezervă în brigada de arbitri din Azerbaidjan, formată din Aliyar Agayev, Zeynal Zeynalov şi Akif Amirali.

În aceeaşi zi, Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri din România, va superviza brigada condusă de belgianul Erik Lambrechts la meciul dintre Italia şi Norvegia. Partida, contând pentru Grupa D, se va juca de la ora 21:45, pe Cluj Arena.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.