Echipa naţională a Franţei s-a antrenat sâmbătă, la Clairefontaine, fără trei piese de bază din angrenajul echipei conduse de selecţionerul Didier Deschamps: Maignan, Theo Hernandez şi Giroud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La mai puţin de 48 de ore de la victoria obţinută în meciul cu Irlanda, 2-0 în grupa B a calificărilor pentru Euro 2024, naţionala Franţei a revenit la antrenamente în aşteptarea amicalului cu naţionala Germaniei, de marţi.

Însă selecţionerul Didier Deschamps nu a avut la dispoziţie trei dintre titularii meciului cu Irlanda: portarul Mike Maignan, fundaşul Theo Hernandez şi atacantul Olivier Giroud – toţi legitimaţi la gruparea italiană AC Milan.

Ultimul de pe listă, Giroud, a plecat deja la Milano, el fiind accidentat la gleznă, iar medicii lotului francez au anunţat că atacantul nu se va reface complet până marţi.

Maignan şi Theo Hernandez sunt incerţi pentru partida amicală de la Dortmund, împotriva Germaniei. Portarul a rămas astăzi în grija staff-ului medical, continuându-şi recuperarea, în timp ce Theo Hernandez nu a participat la şedinţa de antrenament pentru a se reface după lovitura la gambă primită în meciul cu Irlanda.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.