Ange Postecoglou, antrenorul echipei engleze Tottenham, a confirmat vineri că mutarea atacantului Harry Kane la forrnaţia germană Bayern Munchen este „iminentă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din câte am înţeles, situaţia a evoluat până la un punct în care se pare că se va întâmpla”, a spus antrenorul Ange Postecoglou în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc vineri. „Lucrurile sunt mai clare şi mergem înainte fără Harry. Informaţiile pe care le am în acest moment sunt acelea că transferul este iminent”, a mai adăugat tehncianul lui Tottenham, fără a confirma însă un acord final între cele două cluburi.

Potrivit presei engleze şi germane, Kane urma să călătorească la Munchen şi fie supus unui examen medical, dar plecarea avionului său, programată iniţial pentru vineri dimineaţa devreme, a fost amânată din cauza negocierilor de ultim moment.

Suma tranzacţiei este estimată la 100 de milioane de euro, plus alte 20 de milioane de euro bonusuri, ceea ce ar face din Harry Kane cel mai scump transfer din istoria Bundesligii şi, bineînţeles, a lui Bayern Munchen.

Harry Kane, căpitanul echipei Angliei şi cel mai bun marcator din istoria ei (58 de goluri), a reuşit să înscrie de 280 de ori în 435 de meciuri disputate pentru Tottenham Hotspur, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu major cu clubul din nordul Londrei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.