Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat joi seară, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 0-0, că îl bucură calificarea giurgiuvenilor în 16-imile Ligii Europa şi că speră ca gruparea din Liga I să ajungă cât mai departe în competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astra este o echipă complicată, terenul la fel, a fost foarte greu. Contează foarte mult pentru noi acest rezultat, este important că am terminat pe primul loc grupă. Mă bucur pentru Astra că s-a calificat alături de noi. Îi ţin pumnii Astrei şi sper să ajungă cât mai departe în această competiţie. Sunt mulţi jucători români împotriva cărora am jucat, Mutu, Chivu, de altfel, e Lobonţ, colegul nostru, sunt prieten cu toţi" , a spus Totti la Dolce Sport.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat, joi, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu AS Roma, în ultima etapă a grupei E a competiţiei. Giurgiuvenii au ajuns în faza următoare a Ligii Europa şi pentru că în celălalt meci din grupă Austria Viena a fost învinsă de Viktoria Plzen, scor 3-2.

Formaţia lui Marius Şumudică a încheiat grupa pe locul doi, iar AS Roma pe prima poziţie, astfel că ambele vor evolua în 16-imile Ligii Europa. Viktoria Plzen şi Austria Viena au fost eliminate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.