Fostul fotbalist Francesco Totti a renunţat la cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA B de antrenor, a anunţat asociaţia de tehnicieni din Lazio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Francesco Totti a demonstrat şi în afara terenului că este un mare campion: fiind în imposibilitatea de a frecventa constant cursurile, din respect pentru colegii săi şi pentru organizatori, el a renunţat - sperăm momentan - la posibilitatea de a deveni antrenor. Noi suntem dezamăgiţi de decizia lui şi sperăm să-l reîntâlnim cât mai curând în bancă, la cursuri", se arată într-un comunicat al asociaţiei de antrenori.

Totti s-a retras din cariera de jucător la finalul sezonului trecut, la vârsta de 40 de ani, el subliniind atunci că aşteaptă "rolul perfect" în conducerea AS Roma. El a jucat 786 de meciuri pentru AS Roma, marcând 307 goluri.

Gazzetta dello Sport notează că Totti ar putea merge la Coverciano pentru a urma direct cursurile de antrenor Pro, pentru că regulamentele îi permit acest lucru, în calitate de campion mondial cu selecţionata Italiei (2006), sau ar putea deveni director sportiv.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.