Conducerea clubului Tottenham a anunţat, marţi, că suporterii echipei engleze vor fi reprezentaţi în Consiliul de Administraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţi ai fanilor vor forma un comitet consultativ, iar preşedintele acestui comitet va fi numit anual ca membru fără putere de decizie în Consiliul de Administraţie.

Clubul le-a cerut suporterilor iertare după problemele legate de Superliga europeană.

“Ne-am implicat în Superliga europeană aşteptându-ne ca formatul, regulile şi structurile vor evolua prin dialog cu părţile-cheie, şi anume Premier League, federaţia engleză, UEFA, FIFA şi fanii. Ar fi trebuit să punem sub semnul întrebării sistemul anual de acces. Regretăm din toată inima faptul că am implicat clubul şi că procesul legal a însemnat că nu am putut să ne consultăm fanii mai devreme, ne cerem scuze. Am învăţat din evenimentele recente şi vedem implicarea suporterilor ca o prioritate”, se arată pe site-ul grupării Tottenham.

Săptămâna trecută, Chelsea Londra a anunţat că trei reprezentanţi ai suporterilor vor putea participa la şedinţele Consiliului de Administraţie al clubului, tot ca urmare a problemelor legate de Superliga europeană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.