Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, duminică seară, că naţionala României a făcut foarte multe greşeli în meciul amical cu Ucraina, scor 3-4, mai multe decât a făcut în 15 partide jucate anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dat un gol cu gust amar, regretăm această înfrângere, dar faptul că am revenit şi am luptat e un plus. Nu ne putem explica şi noi ce e cu această înfrângere. Nu am făcut greşeli în ultimele 15 meciuri câte am făcut acum, este vina tuturor. Este bine că s-a întâmplat acum şi nu la Euro. Vom face o analiză şi vom corecta aceste greşeli. Ne dorim să fim cel puţin ca în prima repriză, iar la turneul final să nu mai facem nicio greşeală. Toţi cei 28 de jucători sunt valoroşi, oricine poate rămâne acasă. De când m-am apucat de fotbal mi-am dorit să fiu la un turneu final, sper să fiu pe lista de 23", a declarat Torje la Digisport.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică, la Torino, cu scorul de 4-3, de selecţionata Ucrainei, într-un meci de pregătire pentru Euro-2016.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru România au marcat Torje '23, Alibec '75 şi Stanciu '85, iar pentru Ucraina au înscris Zozulia '43, Zinchenko '49, Konoplianka '55 şi Iarmolenko '60.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.