Tehnicianul echipei FCSB, Dinu Todoran, a declarat joi seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 0-0, că formaţia sa trebuie să fie mai atentă la finalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un semieşec, dar am dominat jocul. N-am fost lucizi la finalizare, am suferit puţin, dar pe viitor o să fim mai atenţi. Tănase este un jucător valoros şi sperăm data viitoare să înscrie”, a spus Todoran.

Întrebat în legătură cu schimbările de la pauză, tehnicianul a răspuns: “Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să întrebaţi de fiecare dată”.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.