Antrenoul Tim Walter va prelua conducerea tehnică a echipei VfB Stuttgart din sezonul viitor, dar echipa şvabă nu ştie deocamdată în ce ligă va evolua, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stuttgart, prin directorul sportiv Thomas Hitzlsperger, a anunţat că Walter, care a semnat un contract pe doi ani, se potriveşte perfect clubului VfB, prin stilul său şi prin ideea sa despre un fotbal ofensiv şi curajos".

Fost tehnician al echipei a doua a clubului Bayern Munchen, Walter, 43 de ani, părăseşte echipa de liga a doua Holstein Kiel (locul 6), pe care a antrenat-o în sezonul 2018/2019, dar s-ar putea să continue în 2.Bundesliga, dacă Stuttgart, locul 16, în 1.Bundesliga, nu trece de Union Berlin (locul 2 în liga a II-a), în barajul de menţinere/promovare.

La dubla din baraj (luni, la Stuttgart şi, la Berlin, lunea viitoare), echipa VfB Stuttgart va fi pregătită de Nico Willig, antrenorul interimar după demiterea lui Markus Weinzierl, în aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.