PGA Tour a anunţat, marţi, că Tiger Woods se va alătura Consiliului de Administraţie al circuitului de golf. El va fi unul dintre cei şase "directori jucători" din consiliu, informează L'Equipe..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Woods (47 de ani), cel mai de succes jucător de golf din istoria circuitului american, a fost până acum unul dintre principalii opozanţi ai fuziunii dintre PGA Tour şi LIV, circuit susţinut de fonduri saudite, al cărui cadru a fost anunţat la sfârşitul lunii iunie.

"Acesta este un moment critic pentru circuit şi jucătorii vor face tot posibilul pentru a se asigura că orice schimbare făcută este în interesul tuturor părţilor interesate", a declarat Tiger Woods într-un comunicat publicat de PGA Tour.

Prin intrarea în Consiliul de Administraţie, Tiger Woods va avea un cuvânt de spus în ceea ce priveşte schimbările legate de fuziunea celor două turnee.

Alături de el în Consiliul de Administraţie se va afla nord-irlandezul Rory McIlroy, numărul 2 mondial şi, de asemenea, "director de jucător" al PGA Tour, care a susţinut candidatura lui Woods.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.