Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a declarat că Jocurile Olimpice de la Pyeongchang au fost cele ale noilor orizonturi. El consideră că importante au fost respectarea armistiţiului olimpic şi faptul că cele două naţiuni coreene au defilat împreună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări, Pyeongchang! Am trăit o ediţie ancorată în tradiţie şi privind spre viitor. Important a fost respectarea armistiţiului olimpic, aşa cum s-a întâmplat de la început. Sportivi din cele două Corei, aţi arătat cum sportul uneşte oameni şi construieşte poduri. Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang au fost cele ale noilor orizonturi", a declarat Bach, la ceremonia de închidere a JO.

Drapelul olimpic a fost înmânat de Bach primarului din Beijing, gazda JO din 2022.

La finalul discursului, Bach i-a invitat pe sportivi din cele cinci continente, printre care Martin Fourcade, Lindsey Vonn şi Pita Taufatofua, pentru a forma o inimă, simbolul JO de la Pyeongchang.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.