Norvegianca Therese Johaug a cucerit, duminică, a treia ei medalie de aur la actuala ediţie a JO de la Beijing, după ce s-a impus în proba de schi fond 30 de kilometri cu start în masă, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johaug a dominat cu atoritate şi a terminat cu timpul de o oră, 24 de minute, 54 de secunde. Americanca Jessie Diggins a sosit a doua, la un minut, 43 de secunde şi trei zecemi, iar finlandeza Kerttu Niskanen a completat podiumul, trecând linia de sosire la 2:33.3.

Therese Johaug a câştigat al treilea titlu olimpic, după aurul la 10 km clasic şi cel de la skiatlon 7,5+7,5. În carieră, ea a mai ocupat locul I la ştafetă, la JO de la Vancouver, în 2010.

Sportiva norvegiană a lipsit de la Jocurile Olimpice din 2018 de la Pyeongchang, din cauza unei suspendări primite după ce a fost testată pozitiv cu un steroid anabolizant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.