Fostul internaţional englez Terry McDermott a dezvăluit, prin intermediul site-ului echipei Liverpool, că suferă de demenţă, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul fotbalist, în vârstă de 69 de ani, a anunţat că se află în stadiile incipiente ale bolii, conform controalelor efectuate la spital.

"Trebuie să mă descurc şi o voi face. Aşa am fost crescut. Nimic nu mi-a fost dat cu uşurinţă vreodată. Nu mi-e frică să-mi asum şi, în plus, aşa cum am văzut, există mulţi alţi jucători într-o stare mult mai rea decât a mea", a declarat triplul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Liverpool (1977, 1978, 1981).

"A mă lupta este a doua mea natură. Cel mai rău lucru a fost, până când am fost diagnosticat cu boala, că nu am ştiut ce aveam", a spus McDermott.

"Numărul foştilor jucători cu demenţă sau Alzheimer este înspăimântător", a continuat el.

Cu 81 de goluri în 329 de apariţii pentru Liverpool între 1974 şi 1982, McDermott este o legendă a clubului cu care a câştigat şi un trofeu al Cupei UEFA (1976) şi cinci titluri în Premier League (1976, 1977, 1979, 1980 şi 1982). De asemenea, el are 25 de apariţii în echipa naţională a Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.