În contextul situaţiei cauzate de pandemia COVID-19 şi a impactului financiar, Comitetul Executiv UEFA a decis o modificare de regulament, aplicată articolelor 49, 50 şi 50bis din Regulamentul de Licenţiere şi Fair Play Financiar la nivel european: termenul până la care cluburile aplicante trebuie să dovedească faptul că nu au restanţe financiare a fost extins de la 31 martie la 30 aprilie 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA continuă să monitorizeze situaţia şi va informa din timp de orice alte modificări în procesul de acordare a licenţei de participare în competiţiile continentale.

Pe baza clarificărilor pe care urmează să le primească de la UEFA, Administraţia de licenţiere din România va comunica în cel mai scurt timp cluburilor solicitante toate aspectele legate de implementarea acestui nou termen în procedurile de lucru, informează frf.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.