"Halep s-a răzbunat pe Şarapova", a scris publicaţia Tennis World, care a adăugat că românca i-a produs adversarei ei prima înfrângere în două seturi în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Halep a oferit una dintre cele mai bune performanţe la simplu din carieră pentru a-şi egala cel mai bun rezultat la China Open, calificarea în sferturile de finală. Halep a învins-o pe Şarapova pentru prima dată în carieră jucând aproape perfect în primul set, arătând o bună aocperire a terenului, dând adâncime şi lăţime consistentă loviturilor, câştigând 69 la sută pe primul sevriciu şi 57 la sută pe al doilea", a adăugat sursa citată.

"Nemiloasa Simona Halep o elimină pe Maria Şarapşova de la China Open", a titrat AFP, iar BBC a scris că "Simona Halep parafează o victorie-reper în faţa Mariei Şarapova.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Halep o bate în sfârşit pe Marie Şarapova, obţinând o victorie zdrobitoare", a notat şi Europsport. "Maria Şarapova dată afară de la China Open de o Simona Halep agresivă", a titrat The Express.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA sau cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 11 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată la Beijing cu 149.138 de dolari şi 215 puncte WTA.

Anul trecut, Halep a ajuns în optimi la China Open. Anterior, cea mai bună performanţă a ei la competiţia chineză a realizat-o în 2014, când a atins tot faza sferturilor de finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.