Tenismenul rus Denis Şapovalov, locul 14 ATP, a fost testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 la sosirea în Australia, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El ar trebui să participe cu echipa Canadei la Cupa ATP, competiţia care deschide sezonul 2022, la Sydney.

Cel mai probabil, rusul a contractat virusul la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, la care a participat săptămână trecută. La această competiţie au evoluat şi Belinda Bencic, Ons Jabeur, Rafael Nadal şi antrenorul său, Carlos Moya, şi toţi au ieşit infectaţi la testele efectuate după competiţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform protocolului stabilit de organizatorii australieni, jucătorul rus a fost plasat în izolare. El spune că are simptome minore al bolii Covid-19.

Jucătorii trebuie să fie testaţi negativ cu cel mult 72 de ore înaintea de plecarea în Australia. Şapovalov este printre primii jucători care au ajuns în ţara de la Antipozi, unde sportivii sunt testaţi din nou.

Canada face parte din Grupa C a ATP Cup (1-9 ianuarie), o competiţie pe echipe, alături de Marea Britanie, Germania şi SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.