Argentinianul Juan Martin Del Potro ar putea reveni pe terenurile de tenis la US Open, după ce în februarie 2022, după o întâlnire la Buenos Aires, împotriva compatriotului său Federico Delbonis, a anunţat că este foarte aproape de retragere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi place tenisul. Nu va fi niciodată o problemă să iau racheta şi să văd ce simt. Probleme fizice, genunchi, acestea sunt lucruri la care lucrez în fiecare zi. Îmi voi acorda o şansă, cel puţin până la US Open. Este un turneu cu adevărat special pentru mine. Mai am timp, voi relua antrenamentele, voi vedea cum reacţionează piciorul şi genunchiul, să văd dacă pot sau nu”, a declarat el la postul de televiziune argentinian C5N.

În vârstă de 33 de ani, Del Potro a câştigat US Open în 2009.

În ultimii ani, el s-a confruntat cu numeroase probleme la genunchi, mărturisind că nici nu poate urca scările din cauza durerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.