Bernadette Szocs va participa în premieră la WTT Finals Women 2023 (Turneul Campioanelor), competiţie care are loc în acest weekend, în Japonia, la Nagoya.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva în vârstă de 28 de ani, legitimată la CSA Steaua, a avut un an 2023 excelent pe care doreşte să îl încheie cu o evoluţie cât mai bună în Japonia.

Numărul 12 în clasamentul mondial, Bernadette Szocs va intra în competiţie în optimi şi o va întâlni vineri pe chinezoaica Chen Xingtong (nr. 6 WTT).

În 2023, Bernadette Szocs a câştigat medaliile de aur la simplu şi cu echipa feminină a României, la Jocurile Europene din Polonia, unde a mai obţinut şi bronzul la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu. De asemenea, jucătoarea Stelei a obţinut argintul continental cu naţionala României, la Campionatul European Malmo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.