Bernadette Szocs a fost învinsă, vineri, în optimile de finală ale WTT Finals Women Nagoya 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calificată în competiţia care le-a adus la linia de start pe primele 16 sportive clasate la nivel mondial, Bernadette Szocs (#12 mondial) a înfruntat-o, vineri, pe medaliata cu bronz mondial în proba de simplu din acest an, Chen Xingtong (#6 mondial), din China. Tricolora a abordat duelul de anduranţă cu componenta naţionalei Chinei cu aceeaşi determinare la masa de joc şi a reuşit să iasă învingătoare dintr-un prim set disputat. Echilibrul dintre cele două s-a menţinut, cu Bernadette Szocs tenace în schimburi şi cu o lovitură fulgerătoare prin care jucătoare noastră a dus meciul în setul decisiv, potrivit FR Tenis de Masă.

În ciuda efortului mare, ultima parte a întâlnirii i-a aparţinut jucătoarei din China, iar meciul Bernadette Szocs - Chen Xingtong s-a încheiat 2-3 (12-10, 9-11, 8-11, 12-10, 3-11).

În Nagoya, Bernadette Szocs a avut-o alături la masa de joc pe antrenoarea lotului naţional feminin, Mihaela Şteff.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.